Klik

Sunday, November 21, 2010

Kasut Tumit Tinggi Giveawayy!!!!



Mari beramai ramai join giveaway junior aku kat sekolah ni kawan kawan! Nama dia nazatul aleena. Aku ni peminat giveaway, tak sangka pulak junior aku ni rajin nak buat GA. So nak sapot dia, aku nak joinn!! Jom kawan2!! Selagi masa masih ada!! =)

hadiah lumayan kot..berdasarkan undian bertuah...uhuhu..
tarikh tutup: 24 november 2010...ehehe...(tarikh special au..)

its our very first anniversary GA!



Ni satu lagi entri GA yang mudah! mari ramai2 join GA ni kawan kawan!!=)

Tuan Belog GA ni kate kan..

memandangkan annivrsry aku ngn cik faiz ni x lame lg
so, aku decide tok wat GA tok korg semua!
hahaha..baik x aku?(muka perasan!weee...)
hadiah tok GA ni akan diberitahu kelak!
dont wory ok~
brape adiah yg disediakan juga akn diberithu kelak
x decide lg...smuanye dlm prncangan
senang je nk join GA ni
meh aku gtau syarat2 dia:
1. msti copy banner di atas dan letakkan di entry korg.
banner di atas juga perlu di linkkan ke entry ni!
2. be my follower~
senang korg nak tau ape2 updte tntg GA ni
3. buat short entry bout dis GA..
senang kan!
entry 2 msti bertajuk 'it's our very first anniversary GA!!'
4. tinggal coment dan link entry korg kat comment ni ye...
sng saye nak terjah blog korg!
5. pemenang akan di pilih secara rawak!
memandangkan annivrsary kami 23hb 11...
so, tarikh tutupnye pada tarikh itu
pada jam 11.59 pm....
pemenang tok GA ni akan diberitahu selepas tarikh itu..
jom join ramai2!!
*magic of me*


mudah jew weyyy! jom2!!=)


Simple Rhyme To Be Win!!

 

MARI MARI SEMUA!!!!! Aku ada jumpa satu lagi giveawayyy...

This giveaway is open to Malaysian citizen. and two lucky winners will be selected by random selection or perhaps i may use random.org. much more fair isn't it? ;) There are only two possible entries to be choose. and please make sure after that you leave comment at this blog entry along with your name as well as your active email address to be contacted if you're win. The two ways to enter are:
  1. 'Like' Simple Rhyme's page OR/AND
  2. follow this blog.
i am grateful if you could share this entry at your facebook's wall or write a short entry at your blog (feel free to leave the entry's url). but it's an optional :) this contest will ends on 30th November 2010 11:59pm.

that's it. so, good luck everyone! :D

*prize description: 160 pages of blank white paper, size: ±14.5cm x 11cm, cover/back page by DCWV chipboard mat satck (neutral colours), quilling decoration: 3mm width, shredded papers




Thursday, November 4, 2010

Aliya Craft Giveaway!!

 
 
 
Oke ni ada satu lagi giveaway taww!!!
 
Syaraf-syaratnya.. mudah ja..

1. be our follower tau..(sudah!!)
2. add my link in u blog..(sudah!!)
3. tinggal jejak korang kat halaman comment di bawah..
(untuk saya hubungi pemenangnya)
(sudah jugaa!!)

berlansung

02/11/2010 hingga 07/11/2010

Craft By BEA Giveaway






Oke giveaway kali ni mudah saja sebab...


1. Mesti jadi follower Craft by Bea (senang kan). (sudahh!!)

2. Buat n3 ringkas tentang GA ni  beserta ngan gambar di atas tu kat blog korang. Kat n3 korang tu, nyatakan craft jenis apa yang anda minat. Banyak pun boleh. 
Oke saya suka sangat craft jenis felt dan tote bag yang handmade. Siries cantik kalo jahitan dia kemas dan guna kain IKEA tu.
(sudahhh!!)

3. Comment n3 ni. Tinggalkan link anda, ID dan email

 start today 31/10/10 and ends 30/11/2010/ 
Hope bertuah kali ni!!!

Redgurlcraft Giveawayyy!!



okey giveaway ni pon sangat menarik. apa lagi?jom join cepat! kita cuba nasib di sini!!:)

okey sila check sekarang.

1. follow blog redgurlcraft ni!!  (sudahh!!)

2. copy gambar di atas di blog anda (sudahh!!)

3. buatkan satu entry tentang give away ini di blog anda.. (sudahh!!)

4. tinggal comment dan link entry anda pada comment yer so senang redgurl nak jenguk semula ke blog anda  (sudah!!)

4. pemenang akan dipilih secara rawak!!  (sudah!!)

TARIKH TUTUP: 11 NOVEMBER 2010

Give Away Nazz@Purple




 Sekarang, tuan punya blog suruh kita buat ni je., Mudah je ni!!


  1. Tajuk entry mestilah ' Give Away Nazz@Purple '  (dah buatt!!)
  2. Letak banner giveaway seperti diatas di dalam entry anda. (sudah juga!!)
  3. Follow blog ' http://pinkpurplecraft.blogspot.com/ ' ,blog Nazz@Purple ni terpulang la nak follow ke tak eh..yg wajib http://pinkpurplecraft.blogspot.com
  4. Promote atau ajak la yang join juga eh..(dah promote!!)
  5. Tinggalkan link entry korang pada komen entry ini ya. (sedang dan sudah!!)
  6.  Dan tarikh tutupnya.. 12 november 2010 12.00am...


apa lagi??jom la join cepatt!!(^_^)

Fafafo Giveaway adalah yang kedua!!! Yesh3!!

Korang2!!! okey aku ada jumpa satu lagi giveaway. sangat best sebab hadiah dia comel2 jugak! Dapat hairband tu yang aku nak tu! Harap2nya, ade luck untuk giveaway kali ni. Ameen!! Jadi mari ramai2 join giveaway ni. Tak rugi taw!!
 
 
 Syarat-syarat penyertaan:

1 Pertama sekali mestilah kena jadi follower:-)
(dah!!)

2 Exchange link dengan FAFAFO (sudah juge2!!)

3 Tinggalkan nama korang dan blog address/link tentang giveaway
ini untuk membuktikan korang menyertai(sedang dan sudah juga!!)

4 Reka satu entry khas tentang giveaway ni(bereh aja!!)

5 Tarikh tutup penyertaan pada 5 November 2010 
pada pukul 11.59pm

Entry yang menarik dibaca,dikira 
sebagai pemenang!!!yeahhhhhhhhhhhh

Hadiahnya seperti berikut:

1)3 pcs Hairclip
2)10 pcs colorful hairband
3)1 scrunchies(getah rambut)
4)2 meters printed ribbon
5) 5pcs colourful wooden
 
Tengok2???? Menarik gila hadiah tu! Kalaulah aku dapat, mesti seronok. Jadi mai pakat2 join giveaway ni k? Syiungggg~~~

Giveaway Cinta Craft adalah yang pertama saya!!!



Marimari semua. Kita sertai giveaway yang menarik ini. Oke perasaan saya sangat teruja sebab ini adalah giveaway pertama yang saya sertai. Saya harap penyertaan pertama ni adalah "luck" saya. Mungkinkah saya yang akan memenangi giveaway ni?Hehehe.. Jom semua pakat ramai2ramai cuba nasib di giveaway ini!!

Syaratsyaratnya????
1. mulamula korang kena jadi folower tuan punya blog giveaway ni  (sudah buat)
2. then buat satu entry khas pasal giveaway ni  (sudah juga!)
3. then letakkan tuan punya blog giveaway ni dalam blog list taw  (sudah!!)
4. then tinggalkan jejak kepada pemilik blog supaya beliau boleh jadi foflower skali. Yeah!! (sudah juga!)
5. giveaway ni mula 20.10.2010 sampaila 20.11.2010 (cepat2!!)

senang je kan?jom3!!

Ini adalah saya!

Saya Qa yang sangat2 suka giveaway. Jadi blog ini adalah khas untuk penyertaan mana-mana giveaway yang saya minat. Mari bergumbira dengan tawaran hadiah yang menarik dari giveaway ini!!