Klik

Sunday, November 21, 2010

its our very first anniversary GA!



Ni satu lagi entri GA yang mudah! mari ramai2 join GA ni kawan kawan!!=)

Tuan Belog GA ni kate kan..

memandangkan annivrsry aku ngn cik faiz ni x lame lg
so, aku decide tok wat GA tok korg semua!
hahaha..baik x aku?(muka perasan!weee...)
hadiah tok GA ni akan diberitahu kelak!
dont wory ok~
brape adiah yg disediakan juga akn diberithu kelak
x decide lg...smuanye dlm prncangan
senang je nk join GA ni
meh aku gtau syarat2 dia:
1. msti copy banner di atas dan letakkan di entry korg.
banner di atas juga perlu di linkkan ke entry ni!
2. be my follower~
senang korg nak tau ape2 updte tntg GA ni
3. buat short entry bout dis GA..
senang kan!
entry 2 msti bertajuk 'it's our very first anniversary GA!!'
4. tinggal coment dan link entry korg kat comment ni ye...
sng saye nak terjah blog korg!
5. pemenang akan di pilih secara rawak!
memandangkan annivrsary kami 23hb 11...
so, tarikh tutupnye pada tarikh itu
pada jam 11.59 pm....
pemenang tok GA ni akan diberitahu selepas tarikh itu..
jom join ramai2!!
*magic of me*


mudah jew weyyy! jom2!!=)


No comments:

Post a Comment