Klik

Thursday, November 4, 2010

Fafafo Giveaway adalah yang kedua!!! Yesh3!!

Korang2!!! okey aku ada jumpa satu lagi giveaway. sangat best sebab hadiah dia comel2 jugak! Dapat hairband tu yang aku nak tu! Harap2nya, ade luck untuk giveaway kali ni. Ameen!! Jadi mari ramai2 join giveaway ni. Tak rugi taw!!
 
 
 Syarat-syarat penyertaan:

1 Pertama sekali mestilah kena jadi follower:-)
(dah!!)

2 Exchange link dengan FAFAFO (sudah juge2!!)

3 Tinggalkan nama korang dan blog address/link tentang giveaway
ini untuk membuktikan korang menyertai(sedang dan sudah juga!!)

4 Reka satu entry khas tentang giveaway ni(bereh aja!!)

5 Tarikh tutup penyertaan pada 5 November 2010 
pada pukul 11.59pm

Entry yang menarik dibaca,dikira 
sebagai pemenang!!!yeahhhhhhhhhhhh

Hadiahnya seperti berikut:

1)3 pcs Hairclip
2)10 pcs colorful hairband
3)1 scrunchies(getah rambut)
4)2 meters printed ribbon
5) 5pcs colourful wooden
 
Tengok2???? Menarik gila hadiah tu! Kalaulah aku dapat, mesti seronok. Jadi mai pakat2 join giveaway ni k? Syiungggg~~~

No comments:

Post a Comment